Gepost door: -paul | 7 maart 2016

Bezoek

Suus
Kom ik vanmorgen op de markt in Marcigny om een stuk Nederlandse kaas te kopen bij Suus en Paula, en vraag ik: wanneer gaat het eigenlijk gebeuren? Nou, zegt Suus (Paula was er trouwens niet, misschien even ergens een kop koffie of een glas wijn aan het drinken) het wordt donderdagmiddag. We gaan er woensdag al naar toe. Zo, zeg ik, dat wordt een hele onderneming. Hebben jullie nog een fotograaf nodig? Haha, nee hoor en jammer genoeg mogen er zelfs geen foto’s gemaakt worden, laat staan een selfie. Wat er namelijk gaat gebeuren is dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima, op uitnodiging van president François Hollande, op 10 en 11 maart in Parijs een staatsbezoek aan Frankrijk brengen. Naast allerlei ceremonies vindt er in de middag in Hôtel Potocki op donderdag 10 maart een ontvangst plaats van de Nederlandse Gemeenschap in Frankrijk. Suus en Paula zijn, als representant van Nederlandse Ondernemers met een Nederlands Product, ook uitgenodigd om de handen te komen schudden. Jullie zullen wel zenuwachtig zijn niet? Dat valt wel mee, zegt Suus, zo piep zijn we nu ook niet meer. Spannend was nog wel om de juiste chique kleding aan te schaffen, want wat je nog in de kast hebt liggen dat is zo gedateerd, dat kan echt niet meer. Nou, dan zal het wel goed komen en doe ze van mij de hartelijke groeten!


Responses

  1. wat leuk voor Paula en Suus, heb ze een mail gestuurd en natuurlijk wat paling besteld

  2. Het was mij weer een waar genoegen vandaag op de markt Paul! Altijd leuk wanneer jij om de hoek zwiert, knus bij de bus! Heb Paula zojuist kond. gedaan van jouw gezellige visite en even na gemijmerd over jouw Hugo Boss pak wat ook al niet meer meekon in deze tijd! Wij gaan uiteraard onze kostuums voor het staatsbezoek nog de sociale media in denderen!
    Tot snel, lieve groet, uit naam van oranje: Suus en Paula

    • Jullie kunnen je in ieder geval al hierna de Koninklijke van der Linden gaan noemen. Top!

    • De kleding moet wel iets uitstralen van jullie handel. Dat is nodig voor de klandizie. Maar ook chique zijn. Omdat de ontmoeting met het koningshuis eenmalig is kun je er daarna mee op de markt staan. Het geeft nog meer fleur aan jullie aanwezigheid in Marcigny.

  3. Misschien zien wij er nog iets van in “Blauw Bloed” , ga er in ieder geval naar kijken!

  4. Een eer voor jullie om in een flits de hand te raken van onze Oranjes?Outfit gewoon een leuke schort met petje?Leuk en sukses op de 10 de maart


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën