Gepost door: -paul | 18 januari 2016

Boerenkar

charrette
Buitenom vlokt het nog even vrolijk verder. Een jaar of tien geleden kreeg ik van mijn broer deze Franse boerenkar, een charrette. Hij hoort eigenlijk houten wielen te hebben, maar oké. Lang ben ik bezig geweest om hem op te knappen en daarna te verven. Vervolgens kreeg hij een plek voor het huis en hingen en stonden er tot in de winter, met wisselend succes, geraniums in. De stommigheid is dat ik in al die jaren de kar tijdens de winterperiode niet in de schuur heb gezet, met als gevolg dat de planken nu beginnen weg te rotten. Voor het oog heb ik hem daarom even achter op de cour gestald. Zal eens in het voorjaar kijken of er nog eer aan te behalen valt. Het zou natuurlijk ook kunnen dat iemand anders zich gegrepen voelt om dat project eens lekker te gaan aanpakken. Je weet maar nooit, toch?


Responses

  1. als je toch langs Oye komt, die kar van jou kan ook wel een paar betere banden gebruiken. Zijn ze daar ook meteen weg. Je ziet het is altijd makkelijk om plaatjes te bewaren.

  2. Wel restaureren hoor, die staat daar altijd zo vrolijk te zijn met die geraniums of begonias,nodig maar wat klussers uit in het voorjaar!

  3. weet niet of er bij jullie nog “lutins” rondlopen of in de buurt huizen, die hebben nog altijd een helpende reputatie …


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën