Gepost door: -paul | 31 december 2015

Statistieken 2015

De laatste dag van 2015 is dé gelegenheid om alle lezers te bedanken voor het volgen en het geven van reacties op mijn blog ‘de Herberg’. Voor iedereen wens ik alle goeds toe in het nieuwe jaar. WordPress.com heeft ook dit jaar weer een rapport gemaakt van de  Herberg-statistieken. Klik hieronder om het complete rapport te bekijken.

Hier is een fragment:

Het Louvre Museum in Parijs heeft 8,5 miljoen bezoekers per jaar. Dit blog werd in 2015 ongeveer 95.000 keer bekeken. Als je blog een tentoonstelling in het Louvre Museum zou zijn, zou het ongeveer 4 dagen duren voordat zoveel mensen het zouden zien.

Klik hier om het complete rapport te bekijken.


Responses

  1. gelukkig nieuwjaar voor Marjon en jij

  2. dank voor alle mooie foto”s waarvan we ook dit jaar weer konden meegenieten! Liefs voor allebei

  3. Die Kate toch aan de Chablis in de lucht Veel gezelligheid vanavond met de Jeudi’s en anderen en ook volgend jaar weer genieten van de foto’s Paul.

  4. bedankt voor je prachtige foto’s en je soms wijze lessen . Elke dag weer voor mij een goede start van de dag om het laatste nieuws uit de Bourgogne te vernemen. Naast al dat overweldigende wereldnieuws een melding dat er een orgel is geplaatst in de kerk van Charolles of dat er weer een tentoonstelling moest worden voorbereid of dat de zwaluwen weer zijn gesignaleerd.

  5. It’s been a pleasure to be reminded, every day, of what we are missing! Your photos of life in the Brionnais are almost as good as being there – almost! Bonne année to you both.

  6. Natuurlijk weer een belachelijke score van mij,kan het niet helpen, het is een dagelijkse behoefte geworden.Bovendien weet je dat ik net zo praat als schrijf… Maar de Herberg is een verlengstuk van St.Sernin, vandaar.xx Gon


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën