Gepost door: -paul | 13 december 2015

Succes

Concert de musiques et chants traditionnels
Dankzij heel veel hulpvaardige handen, ideeën en gazomaardoor, is de kerstmarkt in Saint Germain-en-Brionnais dit jaar weer een groot succes geworden. Ook nu was er in de volle kerk een Concert de musiques et chants traditionnels. Nou kan ik wel allemaal gaan vertellen wat er gebeurd is, maar dan krijg je een opsomming van toen en toen en toen. Veel leuker is het om de bewegende beelden te laten spreken. Als achtergrondmuziek heb ik gekozen voor het Adagio van het Concerto pour hautbois et orchestre en sol majeur van Karl Ditters von Dittersdorf (1739-1799). Veel kijkplezier:


Responses

 1. Prachtig Paul en evenals in Bergen prachtig weer.

 2. Mooi filmpje hoor. Wat vraag je nu precies aan de kerstman? Ik hoor Noël (kerst) en iets met de kleintjes in het dorp?

  • De vraag die ik stel is: “Bon alors, Père Noël, une question importante: cette année, les enfants de St.Germain… comment ça a été?
   Kijk die kerstman (Père Noël), die geeft met Kerstmis cadeautjes aan de kinderen. Ik vraag hem eigenlijk of die kinderen in het dorp wel braaf zijn geweest.

 3. Wat heb je weer een mooie film-impressie gemaakt van het fete de Noel van jullie dorp, te beginnen bij de voorbereidingen bij jullie thuis. Leuk hoor! Hier in Maarssen is het maar een saaie bedoening, wel veel kerkdiensten, gezang en klokgelui.

 4. Paul weer een mooi filmpje gemaakt en een impressie van jullie kerstgebeuren gegeven. Prachtig gedaan. Alvast fijne dagen strakjes. Groetjes Marjo

 5. Wat een mooi filmpje zeg zo te zien was het ook dit jaar weer een groot succes!

 6. Wat is het toch leuk om in zo’n klein stukje van de samenleving de mensen actief te zien.

 7. Formidabel, zoveel gebeuren in zo’n klein filmpje. geboeid heb ik zitten kijken en luisteren. Mijn handen jeukten bij de repetitie van het koor. Maar alle waardering hoor en de uitvoering in de kerk mocht er zijn,

 8. Even een geniet momentje voor mij, en natuurlijk ook weer een beetje jaloers,maar dat snappen jullie wel!Fijne Kerst!

 9. Das ist doch wunderbar wie viele Leute sich da Mühe geben etwas Schönes zu machen. Bravo Paul, schön gemacht.Bettina

 10. Great video Paul, and photos. Congratulations to Marjon and her team for a very successful and happy weekend in St Germain en Brionnais! Bises Lyn et Peter

 11. Bravo Paul pour ce petit montage qui met en valeur le travail, l’ambiance, la chaleur qui se dégage de notre petit marché de noël. Merci à tous les participants, acteurs ou spectateurs, ils nous ont réchauffé le coeur.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën