Gepost door: -paul | 30 oktober 2015

Feestbeest

Didi 11e verjaardag
Het bruine chocolademonster Didi viert vandaag haar elfde verjaardag. Ocherm, ze begint al een oud vrouwtje te worden. Kijk haar eens met die krulspelden onder haar hoofddoek. Zielig hè. Het benenwerk begint ook minder te worden. Als ze een te gekke lange wandeling maakt, dan heeft ze de volgende dag spierpijn. Maar verder gaat alles prima met haar. Morgen krijgt ze bezoek van haar vriendinnetje Juley. Daar verheugt ze zich op. Maar eens kijken hoe we dat gezellig kunnen maken.


Responses

 1. Oh gossie. Ze ziet er echt nog goed uit voor haar leeftijd! x

 2. Lieve Didi,
  Van harte gefeliciklapstaart. Geniet morgen met Juley. Ennne je ziet er nog mooi uit.

 3. Lieve Didi, trek je niks aan van al die opmerkingen, je doet het nog hartstikke goed! Ga vooral zo door,je bent gewoon een taai vrouwtje.
  Veel liefs uit Zutendaal!

 4. Wat een kras dametje is ze toch! Ik heb haar nog met Marjon leren zwemmen in de Lot, ze was een tikkie bang maar ook nieuwsgierig.Wees zuinig op haar en Proficiat!

 5. Oh die arme Didi, altijd de klos als ze jarig is, even doorbijten meid,morgen doen ze weer gewoon ( voor zover mogelijk!) maar toch een leuke verjaardag gewenst,laat je verwennen!

 6. People make such a fuss about dogs. If they were all like Didi, I could understand it! Happy birthday old girl.

 7. hawoeee, van hugo

 8. Lieve Didi,
  Als ze je zo toetakelen en zo over je spreken, zou ik zeggen: ga der voor morgen met m’n zusje. Nix van klein rondje….ga gewoon uit je dakje en doe de weg gewoon 3x, net als Juultje! Dan weet je in ieder geval zeker, dat ze maandag weer lief tegen je doen en liefdevol over je praten als je dan ligt te relaxen in je mandje.
  Dikke verjaardagslik!
  Doortje

  • Dankjewel Door voor je lieve woorden, maar het is gewoon beter dat ik, en dat zeg ik puur uit eigenbelang, niet teveel meer uit mijn dakje moet gaan. Als jong wicht, met alle respect, heb jij denk ik geen idee wat dat op mijn leeftijd voor een desastreuze artroseïde optater kan zijn. Dat wordt dan sowieso, zeg maar, bepaald niet een kwestie van relaxen in je mandje. Integendeel, dat wordt dan maandag in mijn mandje achterin de auto van het vrouwtje een ritje naar de dierenarts in La Clayette.
   Didi


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën