Gepost door: -paul | 7 september 2015

Groothoek

de Herberg
Oké, nu heb ik dus die groothoeklens en dan moet je er natuurlijk mee leren omgaan. De kunst schijnt te zijn om zo dicht mogelijk bij het onderwerp te komen en de camera horizontaal te houden. Bij bovenstaande foto ga ik dus al direct de mist in. Van de andere kant is het wel zo dat ik de Herberg eindelijk eens een keer helemaal op de foto heb. Dat is ook wat waard. Enfin, we gaan aan de gang om meer drama te zoeken.


Responses

  1. Mooi! Alles in één oogopslag ;-). Dat lukte mij bij lange na niet in foto vanaf m’n iphone van m’n huisje deze week…(zie blog :-))
    Tot eind oktober!

  2. Met “zo’n huisje” kun je wel voor de dag komen. Prachtig.

  3. Daar ben ik dan weer eens een keertje, dank zij Ruud en Saskia. Het blijft een mooi huis, ondanks de ietwat vervormde perspectief op deze foto. Het stationnetje in Gibles is trouwens te koop.( Waar ik logeerde tijdens het verjaarsfeest van Marjon.

  4. 2007 hermitage.JPG
    De hermitage heeft geen groothoeklens nodig. Die moet je met een gewone lens nog met een kaarsje zoeken. Lekker makkelijk!

  5. Ik zie dat zelfs de zwarte petunia’s naast de deur de warme zomer hebben doorstaan.Mooi hoor zo je hele “kasteel” in 1 plaatje,succes met het proberen,jou gaat dat zeker lukken.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën