Gepost door: -paul | 2 juli 2015

Oproep

gesloten luiken
Waarschijnlijk volgt zaterdag de klapper met 40°C. Je zou kunnen denken dat we vanwege die gesloten luiken gevlucht zijn naar de Alpen. Dat is niet het geval. Het scheelt, qua hitte, namelijk een slok op een borrel dat de luiken dicht zijn. We zijn dus veel binnen. Gisteravond keken we op NPO1 om tien uur naar een twee uur durende Engelse politiefilm. Een forensisch team onderzoekt met een aantal rechercheurs de moord in een hotelkamer op een zakenman. Er gebeurt van alles en er sneuvelen ook nog op gruwelijke wijze twee vrouwen. Spannend, spannend en dan om twintig voor twaalf… ploep. De stroom valt uit, geen beeld meer. Aargh!! Na tien minuten gelukkig weer stroom… en dan krijg je de aftiteling te zien. Nondejuh, wie zou het verdorie toch gedaan kunnen hebben? Ja er is ook zoiets als ‘Uitzending gemist’, maar die mogen die film in Frankrijk niet uitzenden. Goed, kan me misschien iemand vertellen wie de schurk is geweest? Dat slaapt vannacht wellicht beter.


Responses

 1. Tini weet dat wel. Maar ze heeft het nu nog te druk met het kijken naar een andere film . . . . . .

  • Ja dat is wat ze noemen een cliffhanger Piet. De politiefilm waar Tini nu naar aan het kijken is, is afgelopen. Lang niet zo spannend als die van gisteren. Dus por Tini eens even, was het die rechercheur? Het kan nog net voor middernacht.

  • Dag Paul, de oom stak de slanke medewerker, die dubbelspel speelde, een groot mes in de borst. Hij had velen verdacht gemaakt door onjuistheden op internet te zetten. Oom ging door het lint en stak tijdens een overleg de kwade genius neer.
   Zijn verdwenen dochter werd alsnog ontdekt, bleek als gehandicapte in een verzorgingshuis te zitten. Afgedankt door de adoptie ouders.

   • Ah, hartstikke bedankt Tini!

 2. Ziet er prachtig uit met al dat blauw.!!!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën