Gepost door: -paul | 5 april 2015

Huiliehuilie

Daar zitten we dan
Tja, daar zitten we dan in Buenos Aires en ook nog eens voor een gesloten museum. We zijn vanmorgen met koffers en al naar het vliegveld gegaan om te kijken of ze ons misschien toch zouden laten passeren. Mooi niet en zelfs crying for Argentina hielp ook al niet. We hebben een noodpaspoort van de ambassade nodig.tangootje Dat kan, hopen we dinsdagochtend en dan kan er ’s middags naar Parijs gevlogen worden. De tickets zijn doorgeboekt, dat dan weer wel. Als we thuis zijn, dan zal ik over de gang van zaken een verhaal schrijven waar de honden geen brood van lusten. Enfin, de stress is enigszins tot bedaren gekomen en we proberen er nog maar wat van te maken. Met een tangootje bijvoorbeeld. Moet trouwens weer even wennen aan mijn oude Panasonic DMC-TZ3. Die is de beroving ontsprongen.


Reacties

 1. Janet and I join all your other friends in wishing you ‘bon courage’. Hang in there!

 2. Een beetje gegijzeld in Buenos Aires, geen prettige ervaring denk ik te begrijpen. Veel sterkte samen.

 3. “Haut les coeurs, Camarades !….”

 4. Wat een ellende. Maar ik herken in je wel de schrijver die uit deze misère straks een bijzonder verhaal weet te maken.

 5. Zo’n foto herken ik natuurlijk niet in je altijd positieve berichtgeving,maar zeer begrijpelijk.Houd moed en hopenlijk lukt het om het geplande vliegtuig te halen met paspoort.veel succes

 6. Goh wat sneu om zo je vakantie te moeten eindigen. Ik kwam jullie blog tegen omdat ik zocht op Argentinie. Wij gaan daar nl. in December heen.
  Sterkte en kop op er zijn nog steeds ergere dingen.
  Hannie
  zonnigereizen.wordpress.com

 7. Ik huil mee. Helpt dat?

 8. Ik zal mijn zwager en schoonzus het nog maar eens uitleggen dat ze OVERAL kunnen bestolen worden. Waarschijnlijk heeft zij het al gelezen, ik had haar attent gemaakt op jullie blog en reis. Zij trekken dezelfde richting uit in het najaar.
  .

 9. Is er wel een ambassade daar? Zeker wel een consulaat anders ned. ambassade in Brazil?????????Sterkte hoor,een geluk bij thuiskomst, het is hier LENTE.

 10. Kniezende knarren. Heel veel sterkte. Ken ook nog een K woord voor zulke omstandigheden, maar houd me in. En………geen zorgen over het roodborstje, die heeft hier al die dagen rondgevlogen. “Hé de moeder van Paul, wil ook nog wel eens even in TA kijken, of “zijn” huis er nog staat. Groetjes, kom goed weer thuis.

 11. Sterkte. Wat een domper. Ik hoop dat het de vakantieherinnering niet te veel negatief beinvloed.

 12. Dat is inderdaad een flinke domper na een mooie vakantie. Hoop dat jullie morgen op tijd kunnen vertrekken. Sterkte.

 13. Sterkte en succes, zie mijn mails van zojuist. Wij passen nog even op dus geen zorgen al is het heeeel erg vervelend.

 14. We are so sorry to read of your problems, after such a wonderful time. We send our positive thoughts and hopes for a good ending. Bon courage!

 15. Wat zielig! En dat je er toch nog met een zeker gevoel voor humor zo’n dubbelportret uit weet te persen, dat is klasse. Hou jelui taai!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën