Gepost door: -paul | 18 maart 2015

Cultureel

El Ateneo
We doen een dagje cultureel. Wat dacht je van deze boek’winkel’ El Ateneo? De op een na mooiste van de wereld. Al meer dan honderd jaar gevestigd in een voormalig theater in Buenos Aires. Uniek! De vraag is nu natuurlijk wat is de mooiste boekhandel van de wereld? Lijkt me een vraagje voor Ruud. Enfin, Parque de la Memoria vanmiddag een kunst en galerie tour met Rosana. Ook niet mis. Ik doe alleen een foto van een indrukwekkend kunstwerk in het Parque de la Memoria. Kom jammer genoeg tijd tekort om er een heel verhaal bij te maken.


Reacties

  1. Het gewenste antwoord zou natuurlijk moeten zijn de prachtige boekhandel in Maastricht: http://www.vvvmaastricht.nl/boekhandel-dominicanen.html, maar de geleerden zijn het niet allemaal met elkaar eens. Ook Lissabon gooit hoge ogen met: http://www.lerdevagar.com/, en in Porto de Lello Bookshop is zeker voor de liefhebber niet te versmaden: http://www.360portugal.com/Distritos.QTVR/Porto.VR/vilas.cidades/Porto/a5_lello.html.
    Maar fantastisch dat jullie zo cultureel bezig zijn !!!!!!!

  2. El Ateneo…….El Dorado!!!! Prachtig, ook nog een gezellig “zitje” tussen de rode gordijnen? Maastricht , antwoord Ruud, lijkt me voor ons haalbaar. Bijzonder kunstwerk.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën