Gepost door: -paul | 10 maart 2015

Vuilniszak

Saint Julien de Civry2
Overdag sluierbewolking en eind van de middag komt de zon er wat sterker door. Dan krijg je gelijk mooiere kleuren, al heb ik zo mijn twijfels over het roze van het zitje. Goed, vanmiddag heb ik me eens verdiept in het geneesmiddelenarsenaal hier ten huize in de afgelopen jaren verzameld. Het was echt te gênant om van het geheel uitgestald op de keukentafel een foto te maken. Driekwart was over de gebruiksdatum en is linea recta in een vuilniszak verdwenen, bedoeld voor de apotheek. Zo dat ruimt op. Morgen maar eens een lijstje maken van reisgeneesmiddelen die we binnenkort echt nodig zouden kunnen hebben.


Responses

  1. Leuk, dat dat jou ook overkomt.

  2. Toch wel mooi hoor dat roze van de stoelen,het rood van de deur en het oranje van de regenpijp,dat geeft extra warmte aan de foto!!

  3. Hebben wij laatst ook gedaan met de reisapotheek, wanneer we naar de apotheek gingen voor “vers” materiaal bleek dat we voor meerdere medicijnen
    naar de dokter moesten voor een voorschrift, wegens veranderde wetgeving. Zelfs voor Metacam voor de honden dienden we naar de dierenarts voor een voorschrift !

  4. Jullie zijn dus gezonder dan gedacht. In ’t vervolg kun je toe met minder geneesmiddelen, dat scheelt flink in de portemonnaie! Een aspirine over de datum is niet zo erg denk ik als leek.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën