Gepost door: -paul | 28 februari 2015

Drukte

bladruimers
roodborstje2Als de zon schijnt gaat, onder het toeziend oog van het roodborstje, het snoeien en bladruimen in de tuin gewoon door. Het opbranden van het snoeihout in de moestuin is klaar, al gaf dat wel meer rookontwikkeling dan ik gedacht had, maar enfin. Nu denk je misschien van waarom toch al die drukte? Tja kijk, binnenkort vertrekken we voor een werkbezoek van drie weken naar Argentinië. Dan lijkt het me niet meer dan logisch dat je thuis de boel rondom zoveel mogelijk voor elkaar hebt. Volgende vraag is wellicht: hoezo werkbezoek? Dat zit zo, zes jaar geleden hebben we in Colomé de hoogst gelegen wijngaard ter wereld bezocht. Deze keer gaan we de wijngaarden van Mendoza bestuderen en kunnen er, als het goed is, nog net de druivenoogst meemaken. We knopen er tussentijds uiteraard ook nog een aantal vakantiedagen aan vast.


Responses

  1. Misschien treffen we jullie nog net in St. Julien. Zo niet , dan fantastische reis en Mendoza is prachtig weet ik , ook nog naar Patagonie???

    • We maken met een huurauto een ruime tour rondom Mendoza. Ook nog even naar Patagonië is een mijl op zeven. Misschien over zes jaar?

  2. Voldoende voorstudie gedaan voor de klus? Anders breng ik dinsdag wel een proevertje mee…

    • Nou, dat aanbod sla ik niet af.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën