Gepost door: -paul | 2 januari 2015

Compositie

lunchtime
Je kent het wel, na Nieuwjaar volgt, ook in de Brionnais, een periode van borrels, etentjes, recepties en gazomaar door. Bikkelen dus. Vanmiddag waren we voor de lunch te gast bij Harm en Jay. Als ik zo’n foto maak dan vraag ik de betrokkenen altijd om vooral niet te lachen. Dan lijkt het namelijk net zo of we zeer diepzinnige gesprekken voeren. Entre nous, niets is minder waar, dolle boel daar! Een ander bezinningsmomentje is, omwille van de spontaniteit, niet in de lens te kijken. Nou beste mensen, dat kreeg Harm niet voor elkaar. Niet lachen was in ieder geval ruim voldoende oké. Kijk, zo is het best nog wel een heel circus om zo’n foto te maken.


Responses

  1. wat een sfeervolle entourage, is dit ook het huis waarvan een poosje geleden de keuken op jouw blog stond.

  2. Dat klopt, dat was twee jaar geleden:
    https://herberg.wordpress.com/2012/12/26/keuken-van-sinkel/
    Ik schat in dat er inmiddels wel weer het een en ander veranderd is.

  3. Wat een goed advies aan de foto-objecten! Het oude ‘kijk eens naar het vogeltje’ vind ik altijd vreselijk… Heeft de persoon op de voorgrond een cool-pack op zijn hoofd?Tegen de hoofdpijn, na le Nouvel An?

    • Die cool-pack is de zwarte haardos van Suus. Kon helaas mijn camera niet hoger neerzetten.

  4. Wat een gezelligheid in St.Julien.Heeft Marjon nieuwjaarskrullen gekregen?

  5. How well I can imagine the happy hours passed around this table, everyone relieved to be speaking in their mother tongue. Well everyone but one. Gelukkig Nieuwjaar to one and all!


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën