Gepost door: -paul | 9 oktober 2013

Stapelen

houtvoorraad
Een paar dagen heb ik de open haard gestookt met hout uit de mand in de kamer. Die mand moest gisteravond bijgevuld worden. Ik doe de schuifdeur van de houtschuur open en ik zie dat Ruud de acht stère die er nog lag, keurig opgestapeld heeft tegen de muur. En dat terwijl ik nog zo gezegd had dat hij het gewoon op een berg links tegen die muur kon gooien. Enfin, nu belt de buurvrouw vanmorgen of ik misschien nog vijf stère kan gebruiken, dan kiepert Jean-Pierre het eind van de middag nog even in de schuur. Ik zeg van doe maar en tja, dan ligt er wéér een berg in de weg. Vraag me af of ik het ook zo netjes moet gaan stapelen of het op mijn manier zal doen. Om Ruud nu te bellen is ook al zo wat.


Responses

  1. Ja ja, je zou zeggen toeval bestaat niet. Maar Paul, dat is dan maar weer stapelen. Met Saskia was het maar drie uurtjes werk dus dat valt reuze mee. Anders willen wij je best nog eens komen helpen. De vraag is alleen of de deur nu nog wel dicht kan? Sterkte, Ruud

    • Dat beetje dat voor de deur lag heb ik naar binnen gegooid en ja, voor de rest ga ik stapelen, denk ik.

  2. beetje beweging en wat ruimtelijk inzicht zullen je best goed doen

  3. Opgeruimd staat ……

    • Ja zo ken ik er ook wel een:
      Gemak dient de ….

  4. Krijg je dat hout op in1 winter? Lijkt me wel wat veel,jullie zitten zo vaak boven………gr gon

    • Dat hangt af van hoe streng en lang de winter zal worden. In het atelier is het lekker warm, maar beneden in de keuken en de woonkamer trekt de cv het niet als het vriest. Dan moet de open haard gestookt worden om het ook daar prettig te hebben.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categorieën