Gepost door: -paul | 5 september 2013

Vraagje

doorgang naar de andere wei

Geen galop van jewelste, het was gewoon te warm vandaag voor de paarden. Wel staan ze nu in de nieuwe wei. Zoals beloofd heb ik er een filmpje van gemaakt. Heb er een muziekje onder gezet en het kan zijn dan Youtube dat niet accepteert. Als het toegestaan wordt, dan vind ik het wel leuk om te vragen of er iemand weet wie dit liedje zingt ?


Reacties

 1. klinkt een beetje als Sting
  groet

 2. Sting, met de song Valparaiso op het album Mercury Falling…

  • Goh goed ! Album uit 1996, gedateerd, maar misschien dat Youtube dat te oud genoeg vond om nu nog moeilijk te gaan doen. Hier ten huize werd Bruce Springsteen en ook Phil Collins geopperd. Fout ! Zij van hier kwaad naar boven om naar de CD’s te kijken. Kun je nagaan, ze is zelfs naar een concert van Sting geweest.

 3. Een advocaat/boer die helemaal stil is …. dat gebeurt niet zo vaak. Wat zien ze er mooi uit, wat is het daar prachtig en wat past de gekozen muziek perfect. Dank,
  groet, Robert

  • Bedankt Robert. Zoals ik al zei was het gisteren met 32°C eigenlijk te warm. Maar het werd zo langzamerhand wel eens tijd om een filmpje van jullie paarden te laten zien. Bij aangenamere temperaturen voor de paarden zal ik het nog eens proberen.

 4. wie zingt is opgelost en wat zien je pony’s er goed uit! Hun glanzende vachtjes zijn de spiegel van hun gezondheid. Dat is pret!

 5. Het is te toevallig dat het een liedje van Sting is. Ik dacht direct aan hem. Hij heeft (had) IJslanders en op zijn album Ten summoner’s tales uit 1993 staat op de voorzijde een IJslander. Dat je nu juist een nummer kiest van een IJslander liefhebber. Gr Annetje

  • Nou breekt mijn klomp. Had het filmpje gemonteerd en vervolgens ben ik bijna twee uur bezig geweest om een passend muziekje te vinden. Uiteindelijk is het Valparaiso van Sting geworden, niet wetend dat hij een IJslander liefhebber is. Je zou haast denken dat het telepathie is. Heb de hoes van Ten Summoner’s Tales opgezocht en daar staat inderdaad een IJslander op. Het is Hrímir, een paard waarvan hij eigenaar is geweest. Bijzonder, bijzonder.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën