Gepost door: -paul | 16 december 2012

Fotoboek

vrouw in Thimi Nepal

Op zich komt het eigenlijk wel goed uit dat het de laatste tijd nogal regenachtig weer is. Heb me de afgelopen drie weken namelijk bezig gehouden om een selectie te maken uit de vijftienhonderd foto’s van de Nepalreis. Die heb ik inmiddels met de software van het Kruidvat in een fotoboek kunnen monteren. Met dat programma heb ik vaker gewerkt en het bevalt me goed, al kun je tegenwoordig trouwens overal terecht voor zo’n fotoboek. Morgen nog een laatste check en dan kan het via Internet verstuurd worden. Hopelijk heb ik het boek dan nog dit jaar in huis. Ik verheug me erop. Goed, dan gaan we nu aan de gang met het jaarlijkse bulletin van de gemeente. Dat wordt ook weer lang achter de computer zitten, tenminste als het weer meewerkt.


Reacties

  1. ben alleen benieuwd naar het opgehaalde bedrag van de Kerstmarkt, deze foto is trouwens weer prachtig en ik blijf vallen voor de Nepalese honden, wat een rust stralen die uit….
    groetjes Gon

  2. Hoe mooi de foto ook is,ik reageer op iets anders: voor het éérst staat m’n juiste woonplaats vermeld! En verder heb ik een vraag: is de opbrengst van de kerstmarkt al bekend?

  3. Zoals ik gisteren in mijn reactie op de kerstmarkt al vertelde, is de opbrengst netto ruim 1300 euro geworden.


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën