Gepost door: -paul | 18 maart 2012

Enchanté… Bob

Bob

Vroeger, in de oude Herberg, had ik een categorie ‘dorpsgenoten’ waarin ik mensen portretteerde. Helaas is het zo dat, na acht maanden, die oude Herberg nog steeds niet fatsoenlijk door web-log.nl omgezet is naar wordpress. Ik vrees dat het hem ook niet meer gaat worden en ik overweeg om zelf handmatig oude blogjes in de nieuwe Herberg te gaan posten. Dit gezegd hebbende komen we bij Bob. Hij heeft met Gon een tweede huis in Noord-Bourgogne en we zoeken elkaar regelmatig op. Bob heeft een geweldige neus en dat bedoel ik letterlijk. Spits met enorme neusgaten. Nou vond hij het zelf wel leuk om die eens op de foto te hebben. Enfin, we zijn er allebei eens goed voor gaan zitten en dit is hem geworden.


Reacties

 1. Wat…is dat web-log gedoe nu nog niet geregeld? Wat een ellende voor veel mensen. En ja Bob zijn neus mag er wezen!

 2. Ja zeg dat wel. Afgezien van zijn neus heeft hij ook een bijzonder afgekant oor. Normaliter zijn die van boven rond, althans bij mij wel.

 3. en dit pas alleen “en profile”

  • Jazeker, ik heb hem nog gespaard. Haha.

 4. Je kunt het oude log nu vrij gemakkelijk importeren naar dit weblog. Zitten nog wel wat foutjes in maar je kunt in ieder geval weer de zoekfunctie gebruiken voor heel je weblog.

  • Foutjes ? Was dat maar waar, ik noem… alle filmpjes zijn verdwenen, de reacties staan kriskras bij de verhaaltjes, de categorieën kloppen niet, etc. Als ik dat alles nu ga importeren, maak ik er hier een kermis van en dat doet nog meer pijn. Maar goed, ik zal nog even afwachten of ze er nog iets van kunnen brouwen.

 5. Hier wordt iemand bij de neus genomen én een oor aangenaaid, zou je zeggen, ware het niet dat hij er zelf met zijn neus bovenop staat.

  • Bob kan het wel hebben.

 6. Goedenavond,

  het zij zo, ik kan wel wat hebben maar van al die reacties krijg ik toch wel stoom uit mijn neus. Alsof ik niet een normale gok heb!! Gelukkig gaat het mij om de artistieke vaardigheid van Paul die ik hogelijk waardeer – en hem ook natuurlijk – waardoor dit plaatje voor mij in ieder geval enige waarde heeft. Ik kan me niet voorstellen dat andere mensen er door geboeid zijn/blijven/ of raken. Maar de foto is goed en en profile is mooi, recht voor zijn raap is niet nodig.
  Merci Paul en tabee.

  Bob

  • Ook jij dank Bob voor deze mooie woorden recht eh… uit het hart !

  • Kijk nou een bekende neus……! gaatíe goed Bob?

   Hartelijke groeten, Joke (hartog)


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Categorieën