Gepost door: -paul | 1 januari 2011

En toute simplicité

Vol en voldaan amper terug van oudjaar om vanmiddag gelijk door te gaan naar mijn goede vriend Bernard. Heerlijk om het nieuwe jaar te beginnen met een crémant de Bourgogne. Gevolgd door een rijke maaltijd. De Fransen hebben er een handje van om als ze je uitnodigen voor een etentje, erbij te zeggen dat het en toute simplicité zal zijn. Nou, dat kun je dus gevoeglijk vergeten. Enfin, lang verhaal kort, ik heb het weer eens overleefd. Denk dat het de rest van het weekend in de Herberg erwtensoep gaat worden. Dat is bepaald niet verkeerd.

Reacties:

Ook wij dronken (een van Frankrijk meegebrachte) Crêmant de Bourgogne. Weet je wanneer die het beste smaakt? ‘S MORGENS BIJ HET ONTBIJT! Probeer het maar eens. En dan, aansluitend, een sneeuwwandeling, met wat mist tussen de boomstammen, en, warempel, het lenteachtige getjak van een merel! Ik voelde me als God in Frankrijk. Alleen heeft die geen worstenbroodjes bij datzelfde ontbijt.
Geplaatst door: Henny | 1 januari 2011 om 19:35

Beste wensen voor het nieuwe jaar.
Voor jullie zelf en iedereen die je dierbaar is.
En dat we nog lang de Franse belevenissen mogen volgen.
Geplaatst door: Moortje | 2 januari 2011 om 10:14


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën