Gepost door: -paul | 18 november 2010

Brood en stroop

Terugrijdend naar Frankrijk denk ik aan de bakker in Gronsveld die het lekkerste roggebrood van Zuid-Limburg bakt. Het lukt niet elke keer om er even langs te rijden, maar vandaag kon ik weer drie nog warme broden scoren. Dat ruikt onderweg heerlijk in de auto. En passant in het Limburgse Eckelrade ook nog een paar potjes rinse appelstroop gekocht. Geen gewone, maar appelstroop van Mart Vandewall, de beste ambachtelijke stroopstoker van Nederland. Geloof me, dat wordt, met lekkere belegen Hollandse kaas, morgen in de Brionnais aan het ontbijt smullen. En voorlopig niet alleen morgen.

Reacties:

Spijtig dat je er ook zo van bijkomt van al dat lekkers.
Geplaatst door: Jan Faes | 18 november 2010 om 23:31

Och, ik kan het wel hebben.
Geplaatst door: -paul | 19 november 2010 om 0:07


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën