Gepost door: -paul | 20 april 2010

Brievenbussen

Naast de kerk in Oyé staat een kasteel. Op internet heb ik er nog een oude ansichtkaart van gevonden. De familie en misschien ook het personeel, staan er op de stoep voor de ingang. Het ziet er nu wel eventjes anders uit. Bij de mooie voordeur zitten twee deurbellen. Dat is logisch, gezien de twee brievenbussen. Maar … tjongejonge, wat een vergane glorie daar met die foeilelijke dingen en armzalige bloempotten op de stoep. Dat kan beter !

Reacties:

met wat photoshoppen kan je er wel iets van maken, lijkt me, hoef je je niet zo over op te winden
Geplaatst door: lucas | 20 april 2010 om 22:58

Ja nee, ik kan die handel zo wegpoetsen. Het vervelende is dat ik dan wel geen verhaaltje meer over hou. Kost me de laatste tijd sowieso moeite om iets te bedenken. Het zal wel te maken hebben met het mooie weer. Daarmee wil ik overigens niet zeggen dat ik me verheug op regenweer.
Geplaatst door: -paul | 21 april 2010 om 0:22

dit klinkt ernstig, gelukkig is ’t bij jou wel mooi weer, hier is ’t koud met die IJslandse wind, en dus genoeg reden om je over van alles op te winden, zonder dat ’t je opgeluchter maakt. onvrede wordt een steeds groter goed (of kwaad?), ’t is eigenlijk een voorrecht om de “nonchalance” te zien, ’t geeft een “peace of mind”, “un paix de raison”?
Geplaatst door: lucas | 21 april 2010 om 23:02

Och we zijn weer een dag verder. Je veronderstelt bij mij in eerste instantie een zekere opwinding, die vervolgens een voorrecht wordt om de nonchalance te kunnen zien. Tja, tenzij ik het verkeerd interpreteer, is dat wel een mooie zienswijze ;-)
Geplaatst door: -paul | 22 april 2010 om 0:34

duidelijk een gemoedelijker zienswijze dan de ‘gemeente’-reaktie op de mogelijke vuilnis-staking volgende week: iemand kan over een vuilniszak struikelen (alsof dat niet kan op een reguliere ophaaldag). je vroeg je toch af wat ’t was dat weemoed opriep bij het zien van al die ouwe troep?
Geplaatst door: lucas | 22 april 2010 om 0:53


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Categorieën