Gepost door: -paul | 16 oktober 2009

Adios

Een laatste groet uit Argentinë. Het netbook heeft, vooral dankzij de overal aanwezige wifi, zijn waarde bewezen. Elke dag is het gelukt iets van dit immense prachtige land te laten zien. Niet dat ik zo nodig wil gaan evalueren, maar opvallend is toch wel te voelen en te ervaren hoe aardig en vriendelijk de mensen hier zijn. Handig is wel dat je wat Spaans spreekt, of natuurlijk dat je ‘iemand’ bij je hebt die dat wel kan. Over een paar uur stappen we in het vliegtuig naar Parijs. Adios Argentina. De Brionnais wacht op ons, met naar het schijnt de eerste nachtvorsten. Geen probleem, ik ben er klaar voor !

Reacties:

Alweer terug?! Jeetje… Welkom thuis dan, in ieder geval. Ik zie dat het in de Brionnais kouder is dan hier. En dat terwijl wij binnenkort weer naar La Douce Fr willen.
En nu een Argentinië-fotoboekje maken?!
Geplaatst door: Henny | 16 oktober 2009 om 17:58

Hallo Paul,
ook hier volgen wij je op de voet, wij mogen nog even van de zon, zee genieten, hier op een paradijselijk schiereiland in tropisch India, ook hier weten zij tegenwoordig een behoorlijke wijn te produceren en daar genieten wij dan ook dagelijks van,
Lucas&Brigitte
Geplaatst door: lucas | 17 oktober 2009 om 11:39


geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën